Change language to: English

CareerUp gelooft in gelijke carrièrekansen voor alle studenten.

Hoe CareerUp werkt

CareerUp is een online carrièreplatform dat het makkelijker maakt voor studenten, werkgevers en kennisinstellingen om met elkaar te verbinden. Alle drie partijen hebben één plek waar ze naar toe kunnen voor stages en startersbanen.

We doen dit voor alle niveau’s (mbo, hbo en wo) en richtingen zodat studenten allemaal dezelfde kans krijgen om carrièremogelijkheden te ontdekken.

Je carrière begint al tijdens je studie!

Werkgevers plaatsen vacatures voor stages en startersbanen op het platform. Via één platform bereiken ze daarmee studenten van meerdere kennisinstellingen tegelijk.

Studenten solliciteren via CareerUp eenvoudig met hun carrièreprofiel en ontvangen gratis carrièreadvies. Zo starten ze al tijdens hun studie met het maken van de juiste keuzes die bepalend zijn voor de rest van hun carrière.

Kennisinstellingen ontzorgen wij door het contact tussen studenten en werkgevers zoveel mogelijk te ondersteunen in het platform. Tegelijkertijd streven we na dat alle studenten voorbereid de arbeidsmarkt op gaan en ze betrokken alumni worden.

CareerUp HQ

CareerUp is opgericht en gevestigd in het hart van Groningen.

Herestraat 106
9711 LM Groningen

team@careerup.nl
050 – 211 2613