Change language to: English

Wat is CareerUp

CareerUp is een online carrière platform waar werkgevers, studenten en het onderwijs samenkomen. Werkgevers plaatsen vacatures voor stages en startersbanen op het platform en bereiken daarmee studenten van meerdere kennisinstellingen tegelijk. Studenten solliciteren via CareerUp eenvoudig met hun carrièreprofiel en ontvangen gratis carrièreadvies. Zo starten ze al tijdens hun studie met het maken van de juiste keuzes die bepalend zijn voor de rest van hun carrière. Kennisinstellingen ontzorgen wij door het contact met werkgevers zoveel mogelijk te ondersteunen in het platform en we zorgen ervoor dat de studenten voorbereid de arbeidsmarkt op gaan.

Hoe het begon…

We hadden de eerste stappen in onze carrière al gezet, toen we door hadden dat het ontdekken van je carrière mogelijkheden en het maken van de juiste keuzes niet zo eenvoudig is. We misten het overzicht wat de arbeidsmarkt te bieden had en vooral de mogelijkheid om met een professional te sparren over wat je zou willen doen zodra je klaar bent. Daarom hebben we CareerUp opgericht.

Het CareerUp team

Martijn

Martijn

Directeur Organisatie (Founder)

Betekenisvol(ler) maken van werk en leven.

Als mede-oprichter van CareerUp werk ik elke dag aan het realiseren van één van mijn grootste doelen. Het creëren van een online carrièreplatform dat onafhankelijk bijdraagt aan carrières van individuen en het beter laten aansluiten op de carrièremogelijkheden bij bedrijven. Dit begint allemaal bij het weten waarom we iets doen, hoe we laten zien waar we waarde toevoegen, wat daarvoor nodig is en wat we graag willen. Als persoon ben ik iemand die met veel gedrevenheid en passie (samen) vooruit wil vanuit concrete doelen en oplossingen. Mijn kracht ligt vooral in het snel leggen van logische verbanden op verschillende niveau’s en verbinding maken met mensen. Mijn expertise: HRM, sales, recruitment (headhunten), advisering, business development en bedrijfsvoering. Energie en drive haal ik uit uitdagingen, resultaten en nieuwe inzichten en ervaringen. Ik merk dat mensen vaak niet altijd zeggen wat ze daadwerkelijk willen, bedoelen of goed in zijn. Hier ligt in mijn ogen nog een wereld aan kansen en mogelijkheden.

Frank

Frank

Account manager

Organisaties helpen bij het snel en eenvoudig vinden van het juiste talent.

Jaap

Jaap

Developer (Founder)

Daniël

Daniël

De specialist

Vrij zijn in denken, doen en laten is wat ik nastreef. Daarbij is mijn ervaring dat groei in wijshei

Leuke dingen doen met leuke mensen. Dat is mijn motto. Inmiddels heb ik binnen diverse organisaties verschillende HR rollen en managementposities bekleed. Hierdoor beschik ik over een uitstekend organisatiebewustzijn, spreek ik de (financiële) taal van het management en ga ik graag de uitdaging aan om een concrete vertaalslag te maken tussen het primair proces en HR gerelateerde vraagstukken. Hierbij maak ik altijd inzichtelijk welke toegevoegde waarde er vanuit HR geleverd wordt. In samenwerking geloof ik in gelijkwaardigheid, ben ik authentiek en daadwerkelijk geïnteresseerd in mensen. Ik ben een optimistisch realist en denk vanuit kansen en mogelijkheden. Mijn grootste kracht is mijn communicatieve vaardigheid.

Hielke

Hielke

Directeur Ontwikkeling (Founder)

Create Meaning

“Create Meaning” is mijn doel. Waarde creëren met oog voor de wereld om ons heen. Energie krijg ik door nieuwe business concepten bij te laten dragen aan (toekomstige) maatschappelijk relevante ontwikkelingen. Ik kies voor mijn eigen weg waarin ik graag mensen opzoek die ik kan inspireren en die dat ook bij mij doen. Mijn ervaring op het gebied van Business Development en conceptontwikkeling brengt mij dat ik goed ben in het omzetten van idee naar marktwaarde.

Jisse

Jisse

Up Coördinator

De wereld van werk een beetje mooier maken door bij te dragen aan de ontwikkeling en het geluk van a

Nieuwsgierigheid & uitdaging zijn mijn twee motoren. Ik geloof en wil dat ik betekenis kan toevoegen aan de levens van anderen. Ik denk dat ik dit het beste kan doen vanuit mij achtergrond van HR. (Young) Professionals helpen de volgende stap te zetten in hun carrière of begeleiden zijn zaken waar ik mij graag in de toekomst mee bezig zou willen houden. Mijn kracht ligt in mijn communicatieve vaardigheden die ik divers: individueel en voor groepen graag inzet.

Loni

Loni

Ondersteuning Organisatie & Projecten

Ik wil mezelf blijven ontwikkelen door in mijn werk een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van a

Mijn ultieme doel is om psycholoog te worden in de sector van Arbeids- en Organisatiepsychologie. Ik wil mensen helpen om een stapje vooruit te komen en ik haal veel voldoening uit het feit dat ik zelfs alleen al met luisteren hen kan helpen. Het analyseren van het menselijke gedrag en het beoordelen hiervan vind ik er interessant om te doen. In mijn studie ben ik serieus en professioneel. Ik vind het belangrijk om alles eruit te halen wat erin zit. Wanneer er een tegenslag is probeer ik hier altijd met een oplossingsgerichte blik naar te kijken en zet ik daarmee de tegenslag om in iets positiefs en zinvols. Ik ben hierin evenwichtig en ik ben niet snel uit het veld te slaan. Ik geloof ook dat je met een positieve blik ook het meeste geluk in het leven zal vinden. Geluk is ook hetgene wat ik nastreef in alle dingen die ik doe. Ik voel me ook het meest gelukkig als ik iets doe waarin ik mijzelf uitdaag en wanneer ik mij omgeef met de mensen die mij respecteren en die mij als een gelijke behandelen. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen door bij te dragen in de ontwikkeling van anderen.

Merle

Merle

Carrièreadviseur

Vertrouwen in jezelf.

Geluk en plezier zijn kerndoelen die ik nastreef in mijn leven. Geluk en plezier haal ik uit het helpen van anderen. Tijdens het werk wat ik verricht help ik mensen om de volgende stap te zetten in hun loopbaan zodat carrièregeluk nagestreefd wordt. Dit wordt gerealiseerd door mijn inlevingsvermogen, open houding en luistervaardigheden. Daarnaast staan waarden als eerlijkheid en behulpzaamheid hoog in het vaandel bij mij. Als laatste haal ik energie uit samenwerken en gezamenlijke doelen behalen. Ik ben ervan overtuigd dat er sprake is van een effectieve samenwerking als iedereen zijn of haar kwaliteiten kan benutten. Door mijn open communicatie en verantwoordelijkheidsgevoel lever ik mijn aandeel tijdens het samenwerken.

Marlijn

Marlijn

Carrièreadviseur

Geliefd en gewaardeerd worden in een omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen tot wie je wilt zijn.

Geliefd en gewaardeerd worden in een omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen tot wie je wilt zijn. “Het optimaal ervaren van geluk ontstaat zodra je dit gevoel kunt delen” Wat is geluk? Voor mij ligt geluk in het zijn wie je wilt zijn. Ik geloof dat ik zelf veel invloed kan hebben op de weg hiernaar toe. Door open te staan voor (inspirerende) anderen, word ik gemotiveerd het beste uit mezelf te halen. Mijn wens is dan ook om deze drive bij anderen te creëren. Voldoening haal ik uit het geven van zelfinzicht aan anderen, opdat ze weten wie ze zijn en wat ze willen. Mijn eerste stap is dan ook om mijn kennis en ervaring omtrent coaching en advisering te (blijven) ontwikkelen, zodat ik uiteindelijk als professional binnen bedrijven aan de slag kan. Hierbij wil ik me voornamelijk richten op individuele- en teamontwikkeling, omdat ik geloof dat wanneer de basis staat er ruimte is voor groei. Mogelijkheid tot (persoonlijke) groei is volgens mij namelijk de kracht van een groeiend bedrijf.

Jenne

Jenne

Designer (Founder)

Het vinden en uitvoeren van de meest optimale balans.

Mijn doel is om usability optimaal in balans te brengen met een stijlvol design. Ervoor zorgen dat mensen je product op een plezierige manier beleven. Zichtbare, concrete en vooral mooie resultaten geven mij veel energie. Ideeën maak ik graag visueel waardoor het makkelijker, duidelijker en leuker is om deze verder te ontwikkelen. Een evenwicht tussen tijd, motivatie, efficiëntie, wilskracht en energie maakt dat alles werkt.

Kirsten

Kirsten

Communicatiespecialist

Doorgronden, structureren en in beweging brengen.

Zo kom je snel tot de kern en houd je je bezig met de juiste zaken. Ik help organisaties en bedrijven bij hun strategische positionering en profilering en het ontwikkelen van goede communicatiestrategie voor de verschillende stakeholders. Daarnaast ben ik in staat een vertaalslag te maken van plannen en strategie naar concrete en leesbare beleidsteksten.

Saskia

Saskia

Onderzoeker

Ik wil mijn horizon verbreden.

Ik krijg energie van het begeleiden en trainen van groepen. Het idee dat ik iemand een stapje zou verder kunnen helpen, maakt mij blij. Wanneer ik word omringd door gezelschap ben ik het gelukkigst. Positieve mensen kunnen mij motiveren en inspireren. Een sociale omgeving is daarom erg belangrijk voor mij. Daarnaast is zelfontwikkeling een essentiële motivator voor mij. Het geeft mij voldoening om te zien dat ik stappen heb gemaakt. Ik wil graag het beste uit mijzelf en het leven halen. Stilstaan voelt voor mij als achteruitgaan. Uit mijn ‘veilige’ comfortzone stappen is hierbij van belang. Mijn volgende stap uit mijn comfortzone is de master Healthy Ageing Professional!

CareerUp in media

Een algoritme voor de juiste carrièrekeuzes – Dagblad van het Noorden

CareerUp brengt onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar – TOPSECTOR ENERGIE

Ben jij ons Drentalent? – Provincie Drenthe

Waarom we dit doen

CareerUp is opgericht omdat we uit ervaring weten hoe moeilijk het kan zijn bepaalde carrièrekeuzes te maken; juist omdat die keuzes invloed hebben op de rest van je leven. Elke stap die we zetten heeft als doel om studenten vroegtijdig te ondersteunen in het maken van bewuste en juiste keuzes. Je carrière start immers al tijdens je studie!