Change language to: English

Kom in contact met het beste talent in de Groene Chemie

Vind studenten en net afgestudeerden via het Chemport carrièreplatform

 

 

 

 

Plaats vacature

Plaats een vacature en onze adviseur werkgevergeluk neemt het gewenste profiel met je door

 

Vind studenten

Wij zetten jouw vacature uit bij de gewenste kennisinstelling(en) om de juiste studenten te werven

 

Krijg matches

Je vacature wordt automatisch 
gematcht en je ontvangt de best passende matchprofielen

Chemport Careerplatform

 

Chemport Europe biedt een dynamisch ecosysteem voor bedrijven die gecommiteerd zijn aan een groene chemische sector. Binnen deze ambitie is het juiste talent van cruciaal belang. Daarom heeft Chemport Europe met haar betrokken partners het initiatief genomen om het Chemport Careerplatform op te zetten. Hiermee kunnen bedrijven uit de groene chemie in Noord Nederland op unieke wijze in contact komen met talent(studenten) voor o.a. stages, bijbanen en startersbanen. We werken nauw samen met alle onderwijs instellingen in Noord Nederland om voor jou het beste talent te vinden.

Het Chemport Europe Career Platform is een samenwerking tussen SBE, NOM en CareerUp en wordt financieel ondersteund door de Economic Board Groningen en Eemsdelta Green.

Sander van Krieken

Sander van Krieken

Kantoordirecteur Leeuwarden ABN AMRO bank

"Het vinden van een stagiaire is niet zo lastig, maar het vinden van een goede stagiaire blijkt vaak lastig en soms ook wel een gok. Ik heb gemerkt dat het matchen van stagiaires/studenten via CareerUp mij vooraf al een veel beter beeld geeft van de competenties en vaardigheden van een student."