Change language to: English

Vind vroegtijdig gekwalificeerde studenten voor jouw bedrijf

Vind studenten en net afgestudeerden via het Chemport carrièreplatform. Plaats direct stageopdrachten en startersbanen.

 

Online platform

Promoot jezelf als
interessante werkgever

Maak een bedrijfspagina en bouw verder aan jouw werkgeversmerk. Laat studenten jouw bedrijf zelf benaderen.

Bereik meer studenten tegelijk
via één platform

Plaats vacatures voor stageopdrachten of startersbanen.

Ontvang carrièreprofielen
van studenten

Ontvang via het platform sollicitaties van studenten op jouw vacatures. Sta direct in contact met geïnteresseerde studenten.

Chemport Careerplatform

 

Chemport Europe biedt een dynamisch ecosysteem voor bedrijven die gecommiteerd zijn aan een groene chemische sector. Binnen deze ambitie is het juiste talent van cruciaal belang. Daarom heeft Chemport Europe met haar betrokken partners het initiatief genomen om het Chemport Careerplatform op te zetten. Hiermee kunnen bedrijven uit de groene chemie in Noord Nederland op unieke wijze in contact komen met talent(studenten) voor o.a. stages, bijbanen en startersbanen. We werken nauw samen met alle onderwijs instellingen in Noord Nederland om voor jou het beste talent te vinden.

Het Chemport Europe Career Platform is een samenwerking tussen SBE, NOM en CareerUp en wordt financieel ondersteund door de Economic Board Groningen en Eemsdelta Green.

Sander van Krieken

Sander van Krieken

Kantoordirecteur Leeuwarden ABN AMRO bank

"Het vinden van een stagiaire is niet zo lastig, maar het vinden van een goede stagiaire blijkt vaak lastig en soms ook wel een gok. Ik heb gemerkt dat het matchen van stagiaires/studenten via CareerUp mij vooraf al een veel beter beeld geeft van de competenties en vaardigheden van een student."

Waarom we dit doen

CareerUp is opgericht omdat we uit ervaring weten hoe moeilijk het kan zijn bepaalde carrièrekeuzes te maken; juist omdat die keuzes invloed hebben op de rest van je leven. Elke stap die we zetten heeft als doel om studenten vroegtijdig te ondersteunen in het maken van bewuste en juiste keuzes. Je carrière start immers al tijdens je studie!