Gelijke carrièrekansen voor alle studenten

Versterk studenten betrokkenheid. Breng meer werkgevers in contact met alle studenten.

CareerUp ondersteunt kennisinstellingen met career services

Bereidt studenten voor
op de arbeidsmarkt

Studenten krijgen met het carrièreprofiel meer zelfinzicht. Een aanvulling voor career centers.

Biedt studenten toegang
tot alle werkgevers

Studenten en werkgevers komen direct met elkaar in contact. Werkgevers plaatsen zelf vacatures.

Blijf studenten volgen
na hun studie

Studenten zijn voor je het weet alumni. Maak ze betrokken door een carrière lang ontwikkelen.

Career Services

Biedt alle studenten ongeacht hun studierichting of niveau gelijke arbeidskansen. Bereidt studenten voor op hun carrière met carrièreadvies en workshops. Laat ze een carrièreprofiel aanmaken voor meer inzicht in hun skills, persoonlijkheid en carrièremogelijkheden.

Arbeidsmarkt

Laat bedrijven en studenten zelf met elkaar in contact komen voor stages en startersbanen. Alle bedrijven en relaties van jouw kennisinstelling nodig je eenvoudig aan uit via het platform. Met CareerUp heb je één centrale plek voor al jouw studenten en werkgevers om elkaar te vinden.

Alumnibeleid

Van student naar Alumni+. Studenten worden pas echt betrokken alumni als je ze al tijdens de studie meer biedt dan onderwijs alleen. Verbind ze met de arbeidsmarkt tijdens en na de studie. Koppel studenten met alumni voor stages en advies. Geef alumni inzicht in hoe ze zich een carrière lang kunnen ontwikkelen.

Dashboard

Krijg volledig inzicht in waar  waar jouw studenten terecht komen en waar werkgevers naar op zoek zijn.  Stimuleer eenvoudig het plaatsen van vacatures, organiseer events en deel jouw opleidingsaanbod met studenten en alumni.

De mogelijkheden waar CareerUp in ondersteunt

Tracking

Direct inzicht in waar welke student terecht komt voor stages en banen. Volg alumni en achterhaal hun ontwikkel behoefte een carrière lang.

White Label

Krijg een eigen afgeschermde omgeving in de huisstijl van jouw kennisinstelling. Een eigen database en herkenbaar voor jouw studenten.

 

AVG

Het platform maakt het zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens makkelijker. Studenten bepalen zelf wat ze delen en met wie.

 

Community Management

Koppel studenten met aan alumni. Bouw meetbaar aan een community van studenten, alumni en werkgevers.

Jobs

Nodig eenvoudig werkgevers uit. Laat werkgevers zelf vacatures plaatsen voor stages, onderzoeks-opdrachten en startersbanen.

Opleidingsaanbod

Een carrière (leven) lang ontwikkelen wordt steeds relevanter. Maak jouw opleidingsaanbod toegankelijk voor iedereen.

Career Services

Geef carrièretips via het platform, plan een adviesgesprek of organiseer een workshop. Bereidt studenten voor op hun carrière.

Events

Maak zelf eenvoudig events aan. Nodig studenten en werkgevers uit. Het succes van elk event direct meetbaar.

Enquetes

Ontdek hoe tevreden jouw studenten, alumni en werkgevers zijn met jouw dienstverlening. Bouw verder op sterke en betrokken relaties.

Waarom het onderwijs kiest voor CareerUp

  • Alexandra Da Costa Rodriques

    Alexandra Da Costa Rodriques

    Life Science and Technology, Hanzehogeschool Groningen

    "Samen met CareerUp geven we onze studenten een platform waarop zij in contact kunnen komen met het bedrijfsleven van de Life sciences met de mogelijkheid om een geschikte stage/afstudeerplek te vinden of een startersbaan."