Careerup werkt graag samen om studenten een kickstart te geven in hun carrière.

Biedt studenten meer (zelf)inzicht, bereid ze vroegtijdig voor op de arbeidsmarkt en breng ze direct in contact met werkgevers.VRAAG EEN DEMO AAN VIA DE CHAT

Voor alle studenten

Carrièreprofiel

meer inzicht in skills, persoonlijkheid en carrièremogelijkheden

Carrièreadvies

online en offline carrièreadvies door onze carrièreadviseurs

Werkgevers

interactie met geïnteresseerde werkgevers in de regio

Vacatures

eenvoudig solliciteren op geweldige stages of startersbanen

Waarom CareerUp

CareerUp is een onafhankelijk carrièreplatform en het startpunt voor studenten om al in het begin van hun carrière mogelijkheden te verkennen, carrièreadvies te krijgen en direct in contact te staan met geïnteresseerde werkgevers in de regio. Daarbij geloven we dat dit alleen mogelijk is door nauw samen te werken met kennisinstellingen en zijn onze diensten voor studenten altijd gratis. Het is onze ambitie om op deze manier de regionale arbeidsmarkt beter te laten werken.

Studenten hebben gedurende hun gehele studietijd toegang tot het online platform, carrièreadvies en events met werkgevers. Naar onze mening kan technologie het menselijk contact nooit volledig vervangen. Daarom bieden we ook offline diensten op locatie. Deze combinatie, een online platform en offline diensten, bereidt studenten beter voor op de arbeidsmarkt.

Via het platform kunnen studenten van alle studiejaren solliciteren op stages, bijbanen en startersbanen bij geïnteresseerde werkgevers in de regio. Ons matchingsalgoritme zorgt ervoor dat studenten inzicht krijgen in welke vacatures en bedrijven het beste passen.

VRAAG EEN DEMO AAN VIA DE CHAT