Change language to: English

Geef studenten de juiste
kickstart in hun carrière

Versterk studenten met meer zelfinzicht, een vroegtijdige voorbereiding op de arbeidsmarkt en laat ze zelf direct in contact komen met werkgevers.

Meer informatie (chat)

 

 

Voor al jouw studenten

Versterk studenten
met
zelfinzicht

Studenten krijgen met het carrièreprofiel meer inzicht in hun skills, persoonlijkheid en carrièremogelijkheden. CareerUp geeft ze gratis carrièreadvies.

Vergroot arbeidsmarkt-
kansen voor studenten

Vacatures voor stages en startersbanen altijd onder de aandacht bij jouw studenten. Studenten solliciteren eenvoudig met hun carrièreprofiel.

Biedt studenten onbeperkt
toegang tot werkgevers

Studenten en werkgevers staan direct met elkaar in contact. Bestaande bedrijven en relaties van jouw kennisinstelling worden eenvoudig aangesloten.

Makkelijker studenten aan trekken voor jouw bedrijf

CareerUp is een snel groeiend carrièreplatform voor studenten, werkgevers en het onderwijs. Elke dag ondersteunen we studenten aan de start van hun carrière. Dat doen we door nauw samen te werken met kennisinstellingen en studenten inzicht te geven in hun carrièremogelijkheden. Daarbij ondersteunen we ze met gratis carrièreadvies. Onze talentscouts begeven zich tussen alle studenten in het onderwijs (mbo/hbo/wo) om jouw bedrijf en vacatures bij hen onder de aandacht te brengen. Op deze manier bespaar je veel tijd, kosten en bereik je meer studenten om jouw vacatures in te vullen.

Studenten hebben gedurende hun gehele studietijd toegang tot het online platform, carrièreadvies en events met werkgevers. Naar onze mening kan technologie het menselijk contact nooit volledig vervangen. Daarom bieden we ook offline diensten op locatie. Deze combinatie, een online platform en offline diensten, bereidt studenten beter voor op de arbeidsmarkt.

Via het platform kunnen studenten van alle studiejaren solliciteren op stages, bijbanen en startersbanen bij geïnteresseerde werkgevers in de regio. Ons matchingsalgoritme zorgt ervoor dat studenten inzicht krijgen in welke vacatures en bedrijven het beste passen.

  • Alexandra Da Costa Rodriques

    Alexandra Da Costa Rodriques

    Life Science and Technology, Hanzehogeschool Groningen

    "Samen met CareerUp geven we onze studenten een platform waarop zij in contact kunnen komen met het bedrijfsleven van de Life sciences met de mogelijkheid om een geschikte stage/afstudeerplek te vinden of een startersbaan."

Schrijf je in en blijf up-to-date

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het voor jou relevante werkveld? Dat kan. Maximaal één keer per week ontvang je namelijk een lijst met actuele stage- en startervacatures, zodat deze op een laagdrempelige manier intern, via jou, onder de juiste studenten gedeeld kunnen worden.