Change language to: English

Verken jouw ambities en start je carrière

Leer tijdens je studie interessante bedrijven kennen. Ontvang gratis carrièreadvies en neem een voorsprong in jouw carrière.

Start jouw carrière vandaag

Gratis carrièreadvies

Leer jezelf beter kennen met
het carrièreprofiel. Verken jouw ambities.

Ontdek en word ontdekt

Vind een toffe stage of startersbaan.
Geef werkgevers een goede indruk.

Eenvoudig solliciteren

Solliciteer voortaan met jouw carrièreprofiel. Beheer alles op één plek.

Gratis onafhankelijk carrièreadvies

Wij begrijpen als voormalig studenten dat het prettig kan zijn om te kunnen sparren bij het maken van carrièrekeuzes die invloed hebben op de rest van je leven. Als student kun je altijd kosteloos bij ons terecht voor carrièreadvies over jouw ambities en het maken van, de voor jou, beste carrièrekeuzes. Onze carrièreadviseurs staan online van 9 tot 21 uur voor je klaar en offline tussen 9 en 17 uur. Heb je een vraag? Stel deze gerust via de chat of maak direct een afspraak bij jou op de campus (school) of op een locatie in de stad.

Adviesgesprek

Wat studenten zeggen

 • Micha Klaarenbeek

  Micha Klaarenbeek

  MSc Student Energy and Environmental Sciences

  "Fijn adviesgesprek gehad! Erg leerzaam en het was vooral ook nuttig om een keer na te denken over de 'why?' van mijn studiekeuze en mijn loopbaanontwikkeling."

 • Sybrecht Andringa

  Sybrecht Andringa

  Sport, gezondheid en management - Hanzehogeschool Groningen

  "Door middel van de zeer laagdrempelige hulp van Career Up is het mij gelukt om mijzelf vanuit mijn krachten bij werkgevers voor te stellen en weet ik beter welke functies/beroepen echt bij mij passen."

 • Sander van der Sluis

  Sander van der Sluis

  MBO-4 Commercieel, ROC Friese Poort

  "Het was een fijn adviesgesprek, ik heb geleerd dat er genoeg mogelijkheden zijn om door te stromen naar het HBO en weet nu hoe ik gericht een opleiding kan gaan kiezen"

 • Anniek Damstra

  Anniek Damstra

  Studente Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening

  "Dankzij CareerUp heb ik een beter beeld gekregen van mijn vervolgopleiding na het MBO"

Waarom we dit doen

CareerUp is opgericht omdat we uit ervaring weten hoe moeilijk het kan zijn bepaalde carrièrekeuzes te maken; juist omdat die keuzes invloed hebben op de rest van je leven. Elke stap die we zetten heeft als doel om studenten vroegtijdig te ondersteunen in het maken van bewuste en juiste keuzes. Je carrière start immers al tijdens je studie!

Lees meer