Trek talent aan voor jouw bedrijf

Werf vroegtijdig studenten, afgestudeerden en ervaren professionals via het Career Platform. Plaats vacatures voor stages, onderzoeksopdrachten en banen.

Van kleine bedrijven tot grote organisaties, CareerUp biedt online recruitment oplossingen voor het werven van (jong) talent.

10+

 Kennisinstellingen tegelijk bereiken

25.000+

Talenten binnen handbereik

5.000+

Gekwalificeerde talenten

Promoot jouw bedrijf onder jong talent

Maak eenvoudig een eigen bedrijfspagina zodat jouw bedrijf direct zichtbaar is voor studenten, afgestudeerden en ervaren professionals. Laat ons de basis invullen of maak zelf een pagina.

Start eenvoudig met werven

Plaats zelf vacatures voor stages en (starter)banen. CareerUp bespaart je veel tijd en verspreid jouw vacatures online en bij alle relevante opleidingen en kennisinstellingen.

Rechtstreeks contact met studenten

Ontvang en beheer sollicitaties met uitgebreide carrièreprofielen. Krijg meer inzicht in de persoonlijkheid en ambities van talenten.

Campagnes voor extra promotie

Breng jouw bedrijf extra onder de aandacht bij (jong) talent. Zet in op online wervingscampagnes en campusrecruitment voor het invullen van vacatures met hoge urgentie. 

Features voor werkgevers

Bedrijfspagina

Maak een pagina met impressies van jouw bedrijf. Direct zichtbaar onder studenten van meerdere kennisinstellingen tegelijk.

Jobs

Plaats eenvoudig vacatures voor stages, onderzoeksopdrachten en (starter)banen. Bereik in één keer meer studenten en ervaren professionals.

Sollicitanten

Ontvang sollicitaties van kandidaten via het platform. Ga zelf direct met de best passende kandidaten in gesprek.

Events

Word uitgenodigd voor events en meet & greets of organiseer ze zelf. Ontmoet studenten real-time en maak ze betrokken bij jouw bedrijf.

AVG

Het platform maakt het zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens makkelijker. Studenten bepalen zelf wat ze delen en met wie.

Employer Branding

Bouw aan een sterk werkgeversmerk onder studenten. CareerUp promoot jouw bedrijf en vacatures via online en offline campagnes.

Het beste plan voor jouw bedrijf

Vanwege de impact van het COVID-19 virus is het gebruik van ons platform voorlopig kosteloos. Specifiek voor de getroffen sectoren die onze ondersteuning het beste kunnen gebruiken.

Meld je hier aan

Waarom werkgevers kiezen voor CareerUp

 • Sander van Krieken

  Sander van Krieken

  Kantoordirecteur Leeuwarden ABN AMRO bank

  "Het vinden van een stagiaire is niet zo lastig, maar het vinden van een goede stagiaire blijkt vaak lastig en soms ook wel een gok. Ik heb gemerkt dat het matchen van stagiaires/studenten via CareerUp mij vooraf al een veel beter beeld geeft van de competenties en vaardigheden van een student."

 • Paul Bossina

  Paul Bossina

  CEO Expertisecentrum Plato

  "Sinds 2017 maken wij gebruik van het CareerUp Platform. Door onze junior vacatures via dit kanaal te verspreiden hebben wij al meerdere interessante profielen kunnen inzien die perfect aansluiten bij onze organisatie wensen en die van onze partners."

 • Sander Heinst

  Sander Heinst

  Founder Clevver

  "Door het brede netwerk van kennisinstellingen en studieverenigingen hebben wij extra exposure op de vacature en vinden wij meer passende kandidaten dan verwacht."