Change language to: English

Vind en volg vroegtijdig de beste studenten voor jouw bedrijf

CareerUp zorgt ervoor dat jij als werkgever via één platform alle studenten van verschillende opleidingen en kennisinstellingen bereikt. Onze talenscouts recruiten rechtstreeks op de campus voor jouw bedrijf.

Direct een vacature plaatsen

Eén platform voor campusrecruitment

10+

Bereik alle kennisinstellingen
tegelijk

Plaats jouw vacatures op CareerUp
en wij verspreiden ze bij alle aangesloten kennisinstellingen. Sta altijd direct in contact met een talentscout.

100.000+

Bereik meer studenten
via één platform

Breng jouw bedrijf via het CareerUp platform onder de aandacht bij studenten ook wanneer je even geen vacatures hebt. Laat studenten jouw bedrijf zelf benaderen.

5.000+

Ontvang carrièreprofielen
van studenten

Ontvang de voor jou best passende carrièreprofielen van studenten die solliciteren op jouw vacatures. Laat onze talentscouts gericht scouten naar talentvolle studenten.

Makkelijker studenten aan trekken voor jouw bedrijf

CareerUp is een snel groeiend carrièreplatform voor studenten, werkgevers en het onderwijs. Elke dag ondersteunen we studenten aan de start van hun carrière. Dat doen we door nauw samen te werken met kennisinstellingen en studenten inzicht te geven in hun carrièremogelijkheden. Daarbij ondersteunen we ze met gratis carrièreadvies. Onze talentscouts begeven zich tussen alle studenten in het onderwijs (mbo/hbo/wo) om jouw bedrijf en vacatures bij hen onder de aandacht te brengen. Op deze manier bespaar je veel tijd, kosten en bereik je meer studenten om jouw vacatures in te vullen.

 • Sander van Krieken

  Sander van Krieken

  Kantoordirecteur Leeuwarden ABN AMRO bank

  "Het vinden van een stagiaire is niet zo lastig, maar het vinden van een goede stagiaire blijkt vaak lastig en soms ook wel een gok. Ik heb gemerkt dat het matchen van stagiaires/studenten via CareerUp mij vooraf al een veel beter beeld geeft van de competenties en vaardigheden van een student."

 • Paul Bossina

  Paul Bossina

  CEO Expertisecentrum Plato

  "Sinds 2017 maken wij gebruik van het CareerUp Platform. Door onze junior vacatures via dit kanaal te verspreiden hebben wij al meerdere interessante profielen kunnen inzien die perfect aansluiten bij onze organisatie wensen en die van onze partners."

 • Sander Heinst

  Sander Heinst

  Founder Clevver

  "Voor het Top Dutch IT programma werken wij samen met CareerUp. Door het brede netwerk van kennisinstellingen en studieverenigingen hebben wij extra exposure op de vacature en vinden wij meer passende kandidaten dan verwacht."

Waarom we dit doen

CareerUp is opgericht omdat we uit ervaring weten hoe moeilijk het kan zijn bepaalde carrièrekeuzes te maken; juist omdat die keuzes invloed hebben op de rest van je leven. Elke stap die we zetten heeft als doel om studenten vroegtijdig te ondersteunen in het maken van bewuste en juiste keuzes. Je carrière start immers al tijdens je studie!

Lees meer