Change language to: English

Is jouw bedrijf zichtbaar voor jong talent?

CareerUp is een carrièreplatform voor het werven van studenten en afgestudeerden bij meerdere kennisinstellingen tegelijk.

Direct aanmelden

 

 

Van kleine bedrijven tot grote organisaties, CareerUp biedt online recruitment oplossingen voor het werven van jong talent.

10+

 Kennisinstellingen tegelijk bereiken

25.000+

Studenten binnen handbereik

5.000+

Gekwalificeerde jong talenten

Promoot jouw bedrijf onder jong talent

Maak eenvoudig een eigen bedrijfspagina zodat jouw bedrijf direct zichtbaar is voor studenten en afgestudeerden. Laat ons de basis invullen of maak zelf een pagina.

Meld je aan

Start eenvoudig met werven

Plaats zelf vacatures voor stages en (starter)banen. CareerUp zorgt voor de verspreiding bij de voor jou relevante opleidingen en kennisinstellingen.

Meld je aan

Rechtstreeks contact met studenten

Ontvang en beheer sollicitaties met uitgebreide carrièreprofielen. Krijg meer inzicht in de persoonlijkheid en ambities van studenten en afgestudeerden.

Meld je aan

Campagnes voor extra promotie

Breng jouw bedrijf extra onder de aandacht bij jong talent. Zet in op online wervingscampagnes en campusrecruitment voor het invullen van vacatures met hoge urgentie. 

Meld je aan

Features voor werkgevers

Bedrijfspagina

Maak een pagina met impressies van jouw bedrijf. Direct zichtbaar onder studenten van meerdere kennisinstellingen tegelijk.

Jobs

Plaats eenvoudig vacatures voor stages, onderzoeksopdrachten en (starter)banen. Bereik in één keer meer studenten.

Sollicitanten

Ontvang sollicitaties van kandidaten via het platform. Ga zelf direct met de best passende kandidaten in gesprek.

Events

Word uitgenodigd voor events en meet & greets of organiseer ze zelf. Ontmoet studenten real-time en maak ze betrokken bij jouw bedrijf.

AVG

Het platform maakt het zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens makkelijker. Studenten bepalen zelf wat ze delen en met wie.

Employer Branding

Bouw aan een sterk werkgeversmerk onder studenten. CareerUp promoot jouw bedrijf en vacatures via online en offline campagnes.

Het beste plan voor jouw bedrijf

 

BASIC FREE 

Gratis 

stagevacatures1

account

STARTER€  59

per maand*

Gratis 

stagevacatures1

account1

vacature

PRO€  129

per maand*

Gratis 

stagevacatures2

accounts3

vacatures

Meest gekozen

PREMIUM€  249

per maand*

Gratis 

stagevacatures3

accounts6

vacatures

CAMPAGNE€  749

per campagne

Online 

recruitmentCampus 

recruitment
incl. 

'STARTER'

pakket

* Kies voor een jaarabonnement en ontvang 10% korting op je factuur.

Kies hier jouw pakket

Waarom werkgevers kiezen voor CareerUp

 • Sander van Krieken

  Sander van Krieken

  Kantoordirecteur Leeuwarden ABN AMRO bank

  "Het vinden van een stagiaire is niet zo lastig, maar het vinden van een goede stagiaire blijkt vaak lastig en soms ook wel een gok. Ik heb gemerkt dat het matchen van stagiaires/studenten via CareerUp mij vooraf al een veel beter beeld geeft van de competenties en vaardigheden van een student."

 • Paul Bossina

  Paul Bossina

  CEO Expertisecentrum Plato

  "Sinds 2017 maken wij gebruik van het CareerUp Platform. Door onze junior vacatures via dit kanaal te verspreiden hebben wij al meerdere interessante profielen kunnen inzien die perfect aansluiten bij onze organisatie wensen en die van onze partners."

 • Sander Heinst

  Sander Heinst

  Founder Clevver

  "Door het brede netwerk van kennisinstellingen en studieverenigingen hebben wij extra exposure op de vacature en vinden wij meer passende kandidaten dan verwacht."

Ons verhaal

CareerUp gelooft in gelijke carrièrekansen voor alle studenten. Als voormalige studenten weten we hoe moeilijk het kan zijn om de juiste carrièrekeuzes te maken. Keuzes die invloed hebben op de rest van je leven. Dat begint natuurlijk bij jezelf maar gaat verder bij een goed beeld van de arbeidsmarkt. Je carrière begint al tijdens je studie!

Lees meer