Trek talent aan voor jouw bedrijf

Werf vroegtijdig studenten of ervaren professionals via ons Career Platform. Plaats vacatures en laat ons voor je zoeken.

Van kleine bedrijven tot grote organisaties, CareerUp biedt online recruitment oplossingen voor het werven van (jong) talent.

10+

 Kennisinstellingen tegelijk bereiken

25.000+

Talenten binnen handbereik

5.000+

Gekwalificeerde talenten

Promoot jouw bedrijf onder talent

Maak eenvoudig een eigen bedrijfspagina zodat jouw bedrijf direct zichtbaar is voor studenten, afgestudeerden en ervaren talenten. Laat ons de basis invullen of maak zelf een pagina aan.

Start eenvoudig met werven

Plaats zelf vacatures voor stages en (starter)banen. CareerUp bespaart je veel tijd en verspreid jouw vacatures online en waar nodig bij alle relevante kennisinstellingen. Tegelijkertijd zoeken we persoonlijk naar de best passende profielen voor jouw vacature(s).

Rechtstreeks contact met kandidaten

Via ons platform is het heel eenvoudig om sollicitaties direct te ontvangen en beheren. Krijg meer inzicht in de persoonlijkheid en ambities van talenten en neem rechtstreeks contact met ze op.

Campagnes voor extra promotie

Breng jouw bedrijf extra onder de aandacht bij (jong) talent. Zet in op online wervingscampagnes,  campusrecruitment of headhunting voor het invullen van vacatures met urgentie. 

Career Services voor jouw talenten

Naast voldoende aandacht voor het aantrekken van talent, mag aandacht voor huidig talent binnen jouw bedrijf niet missen. Onze partner Profileermij.nl ondersteunt hierin. Bekijk de mogelijkheden. 

Features voor werkgevers

Bedrijfspagina

Maak een pagina met impressies van jouw bedrijf. Direct zichtbaar onder studenten van meerdere kennisinstellingen tegelijk.

Jobs

Plaats eenvoudig vacatures voor stages en (starter)banen. Ze staan automatisch op Indeed.

Sollicitanten

Ontvang sollicitaties van kandidaten via het platform. Ga zelf direct met de best passende kandidaten in gesprek.

Events

Word uitgenodigd voor events en meet & greets of organiseer ze zelf. Ontmoet studenten real-time en maak ze betrokken bij jouw bedrijf.

AVG

Het platform maakt het zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens makkelijker. Studenten bepalen zelf wat ze delen en met wie.

Employer Branding

Bouw aan een sterk werkgeversmerk onder studenten. CareerUp promoot jouw bedrijf en vacatures via online en offline campagnes.

Het beste plan voor jouw bedrijf

CareerUp is er voor kleine en grote bedrijven en we begrijpen heel goed dat de één meer behoefte heeft aan onze diensten dan de ander. Daarom nodigen we je graag uit om samen te kijken welk plan het beste past bij jouw behoefte. Vanzelfsprekend kunnen we je dan ook informatie toe sturen. Laat gerust via onderstaande knop jouw contactgegevens achter.

Neem contact op

Waarom werkgevers kiezen voor CareerUp

 • Sander van Krieken

  Sander van Krieken

  Kantoordirecteur Leeuwarden ABN AMRO bank

  "Het vinden van een stagiaire is niet zo lastig, maar het vinden van een goede stagiaire blijkt vaak lastig en soms ook wel een gok. Ik heb gemerkt dat het matchen van stagiaires/studenten via CareerUp mij vooraf al een veel beter beeld geeft van de competenties en vaardigheden van een student."

 • Paul Bossina

  Paul Bossina

  CEO Expertisecentrum Plato

  "Sinds 2017 maken wij gebruik van het CareerUp Platform. Door onze junior vacatures via dit kanaal te verspreiden hebben wij al meerdere interessante profielen kunnen inzien die perfect aansluiten bij onze organisatie wensen en die van onze partners."

 • Sander Heinst

  Sander Heinst

  Founder Clevver

  "Door het brede netwerk van kennisinstellingen en studieverenigingen hebben wij extra exposure op de vacature en vinden wij meer passende kandidaten dan verwacht."