Change language to: English

CareerUp gelooft in gelijke carrièrekansen voor alle studenten.

Ons verhaal

Als voormalige studenten weten we hoe moeilijk het kan zijn om de juiste carrièrekeuzes te maken. Keuzes die invloed hebben op de rest van je leven. Dat begint natuurlijk bij jezelf maar gaat verder bij een goed beeld van de arbeidsmarkt.

We hadden de eerste stappen in onze carrière gezet, toen we er echt achter kwamen dat het ontdekken van je carrièremogelijkheden en het maken van belangrijke keuzes niet zo eenvoudig is. We misten vooral het overzicht van wat de arbeidsmarkt te bieden heeft maar ook de mogelijkheid om met iemand te sparren die al veel ervaring heeft.

Je carrière begint al tijdens je studie!

Hoe CareerUp werkt

CareerUp is een online carrièreplatform dat het makkelijker maakt voor werkgevers, studenten en kennisinstellingen om elkaar te vinden.

Werkgevers plaatsen vacatures voor stages en startersbanen op het platform. Via één platform bereiken ze daarmee studenten van meerdere kennisinstellingen tegelijk.

Studenten solliciteren via CareerUp eenvoudig met hun carrièreprofiel en ontvangen gratis carrièreadvies. Zo starten ze al tijdens hun studie met het maken van de juiste keuzes die bepalend zijn voor de rest van hun carrière.

Kennisinstellingen ontzorgen wij door het contact tussen studenten en werkgevers zoveel mogelijk te ondersteunen in het platform. Tegelijkertijd streven we na dat alle studenten voorbereid de arbeidsmarkt op gaan en ze betrokken alumni worden.

CareerUp HQ

CareerUp is opgericht en gevestigd in het hart van Groningen

Herestraat 106
9711 LM Groningen
Tel: 050 211 2613

CareerUp in media

Een algoritme voor de juiste carrièrekeuzes – Dagblad van het Noorden

CareerUp brengt onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar – TOPSECTOR ENERGIE

Ben jij ons Drentalent? – Provincie Drenthe