CareerUp gelooft in gelijke carrièrekansen voor iedereen

Hoe CareerUp werkt

CareerUp is een online carrièreplatform dat het makkelijker maakt voor studenten en professionals, werkgevers en kennisinstellingen om met elkaar te verbinden. Alle partijen hebben één plek waar ze naar toe kunnen voor  (starters)banen en stages.

Voor iedereen ongeacht opleidingsniveau en werkervaring willen we de mogelijkheid bieden om carrièremogelijkheden te ontdekken in deze regio. Tegelijkertijd willen we faciliteren in een leven lang ontwikkelen, dat volgt hopen wij snel.

Een carrière begint al tijdens de studie en staat vanaf dat punt nooit meer stil!

Werkgevers plaatsen vacatures voor stages en startersbanen op het platform. Via één platform bereiken ze daarmee studenten van meerdere kennisinstellingen tegelijk of ervaren professionals.

Talenten solliciteren, van student tot ervaren talent, eenvoudig met hun carrièreprofiel en ontvangen gratis carrièreadvies. Zo volgen we talenten al tijdens hun studie en ondersteunen we in het maken van de juiste keuzes die bepalend zijn voor een succesvolle carrière.

Kennisinstellingen ontzorgen wij door het contact tussen studenten en werkgevers zoveel mogelijk te ondersteunen in het platform. Tegelijkertijd streven we na dat alle studenten voorbereid de arbeidsmarkt op gaan en ze betrokken alumni worden.

CareerUp HQ

CareerUp is opgericht en gevestigd in Groningen.

Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen

team@careerup.nl
050 – 211 2613